Yrittäjyyden asialla

Jaa kaverille kans!

Yrittäjyyden asialla

Yrittäjyys Sydämessä!

Tällä hetkellä olen kahden yrityksen yrittäjänä, ja lisää on tulossa. Toimin yrityssparraajana, kouluttajana yrityksessäni Redesan Oy:ssä  sekä osakkaana ja pääomistajana Yrittäjän Kumppani Oy:ssä.
Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2006 ja erityisesti tunnen yksinyrittäjäkenttää – toki tartuntapintaa on tullut ajansaatossa isompiinkin yrityksiin.

Olen erityisen aktiivinen yhdistystoimija. Tällä hetkellä vaikutan Jyväskylän Steinerkoulun kannatusyhdistyksen hallituksessa sekä johtokunnassa. Lisäksi toimin puheenjohtajana perustamassani yhdistyksessä Toteuttajat ry. Yrittäjyyttä haluan edistää ja kehittää myös politiikan saralla: sihteerinä ja rahastonhoitajana toimin Jyväskylän Seudun Yrittäjäkokoomus ry:ssä. Istun myös Jyväskylän kaupungin luottamustoimessa rakennus- ja ympäristölautakunnassa sekä ympäristö- ja terveysjaoston varsinaisena jäsenenä.
Osaan myös välillä “relatakin”. Soittelen pianoa ja poikkihuilua, kuuntelen ja lauleskelen musiikkia laidasta laitaan ja pelailen erilaisia pelejä yksin tai perheen parissa.

sannajylanki

Jaa kaverille kans!