Sanna 40 Vee

Jaa kaverille kans!

Sanna 40 vee

Sanna saavuttaa aikuisten iän 1.2.2017 – eli kokonaiset pyöreät 40 vuotta. On syytä juhlaan! Ai miksi juhlin? No koska elämästä pitää nauttia ja iloita, kuten idolini Aira Samulin kertoo RadioRockin haastattelussa 2.1.2017. Kuuntele juttu tästä.
sanna40v

Ystävien ja sukulaisten kanssa juhlimme 4.2.2017 – pistä meiliä, josko kutsu ei ole vielä sinua saavuttanut.

 

Lahjaksi en kaipaa juhlia kummempaa mitään, mutta olisi minulla yksi toive: Kiireisenä yrittäjänä ja vaikuttajana tahtoisin viedä kuusihenkisen perheeni kesällä 2017 Pariisiin muutamaksi päiväksi. Siispä, jos haluat onnitella minua jollain muistaen, niin tovoisin matkakassaan nämä kaikki muistamiset – koskee myös mahdollisia kukkarahoja. Jokainen euro vie meitä lähemmäksi Pariisia!

Ai miksi Pariisi?

No, ensinnäkin, lapset ovat tutkineet että siellä on upea Disneyland – ja toisekseen, sovimme Tomin kanssa naimisiin mennessämme, että 10 vuotis-häämatkalle menemme Pariisiin. No, tuolloin, viisi vuotta sitten, oli monta mutkaa matkassa ja lapset pieniä. Matka jäi. Nyt haluaisin toteuttaa reissun koko perheen kera. Ja Suomea olemme kymmenen vuotta matkanneet karavaanareina ristiin rastiin. Kerran kävimme Tanskassakin. Nyt toiveena siis Pariisi, lentäen! <3

Auttaisitko tässä? Olisin valtavan onnellinen!

PS. Jossain on esiintynyt keskustelua rahan keräämisestä, tässäpä lakipykälä, jossa yksityishenkilön merkkipäivä muistamisen/kutsun yhteydessä lakia ei noudateta : “Lakia ei sovelleta: 5) yksityishenkilöiden merkkipäiväkutsujen ja -haastattelujen sekä kuolinilmoitusten ja muistokirjoitusten yhteydessä esitetyt muistamispyynnöt;” Lukaise bloggauskeni tästä. 

http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2006/20060255

ISO sydämellinen kiitos kaikille muistaneille!

Kokemuksia voit lukea täältä <3 – matkakassan kerrytys jatkuu kirpparein ym. <3

Matka/synttärilahjatili : 

FI45 5290 0220 3975 31

sannajylanki

Jaa kaverille kans!