Kokemuksia 40 rajapyykistä…

Posted on Posted in Yleinen
Jaa kaverille kans!

Kokemuksia 40 rajapyykistä…ilmapallot

…ja juhlista ja muustakin <3

Niin siinä kävi. Kauan odotetut juhlat tuli, oli ja meni. Hymyilen vieläkin! Aika tosin meinasi olla järjestelyjen osalta todella kortilla, mutta onneksi ihanat verkostoni, tukitiimini, olivat apunani. Kiitokset menee jo heti tässä Gila Heimoselle, joka jaksoi taustalla kysellä ja auttaa ja juoksi juhla-aattopäivän kanssani kaupoilla ja hoitamassa järjestelyjä. Kiitos salaatti- ja evästysapumestareille Eeva Vaherto, Pirjo Oksanen sekä Gila. Sekä dear sparriparini Eliisa Moilanen lauantain järjestelyjen organisoinnista. Ilman teitä ei juhlasta olis tullu mittään! Iso käsi!

#joitainlilaa

synttäritJuhlat oli lilat – ja juuri sellaiset kuin halusinkin. Mukana juhlimassa oli kolmisenkymmentä henkeä, ystäviä ja läheisiä. Tokihan aina menee päivät ristiin, eivätkä kaikki, joita toivoin paikalle, päässeet mukaan. Hengessä kuitenkin olivat kaikki messissä ja olihan meillä virtuaalijuhlatkin! Sain muuten varsinaisena synttäripäivänäni 1.2. yli 900 onnittelua eri somekanavia pitkin! Huikeaa <3

Juhlassa oli yhdessäoloa, musiikkia (iTunesin Sanna 40v lista löytyy täältä), valokuvia digisti vuosien varrelta, ohjelmnikon kakkuaa (kiitos myös ohjelman järjestäjille, edellä mainittu tiimi sekä Sanna Kiuru ja upea yrittäjyyspuheenvuoro Mikko Akselin), evästystä, kakkuja (kiitos pojalleni Nikolle 13v sekä Emily´s Cake) ja muita herkkuja ja vähän booliakin. Huikeat ilmapallot ja koristeet sekä lilat syömävälineet löytyi Confetti Jyväskylästä, Palokasta. Nämä mahtavasti kruunasivat juhlan, kiitos Pirkko Hämäläinen sommittelun.

Mites Pariisin matka?

Kuten moni varmasti huomasi, myös synttäreitäni “markkinoin” paljon. Pidin asiaa esillä, koska minulla oli unelma: viedä perheeni Pariisiin, enkä siksi halunnut mitään muita muistamisia, kuin matkakassaan muistamiset. Halusin, että koko perhe saa yhteisen elämyksen ja saamme olla yhdessä poissa työn äärestä. Tämä on minulle paljon arvokkaampi lahja kuin yksikään tavara. Ja sehän onnistui upeasti! Hotelli ja lennot päästään jo ostamaan ja matkaan lähdemme kesäkuussa <3. Vielä kevään ajan keräämme matkakassaan ja Disneyland lippuihin kirppareilla ynnämuuten, kun ei viiden hengen reissu ole kuluiltaan mikään pikkujuttu. Mutta me mennään!

Siispä jokaiselle matkakassaamme kartuttaneelle äärettömän iso kiitos ja virtuaalihalaus. Muistamiset tulivat 0,01 €:sta aina satasiin saakka. Joka ikinen sentti ja euro on vienyt meitä lähemmäksi matkaa. Ja siitä olen tosi kiitollinen ja iloinen.

pariisiHämmästyttää kummastuttaa…

Aiheuttihan tälläinen somessa ja netissä juhlinta jonkin verran myös hämmästelyä ja ihmettelyä. Kirjoitin jo ennen juhlia aiheesta “Kateellisten kansa“, kun keskustelua somessa oli herännyt “laittomasta rahan keruusta”. Tuntui höpölle laittaa lakipykälät kutsuun, mutta siellähän nyt ovat, kaikki pyrin aina tekemään lakipykälien mukaan. On niin paljon helpompi nukkua. No, meitä on joka junaan, joskin ihmettelen vieläkin, miten ihmisten on tarvetta toisiaan sorkkia tieten tahtoen. Jos ei itse saa jotain, halutaan ettei toisillakaan olisi? Minun filosofiani on toisinpäin. Vaikka minulla ei olisi, miksei sinulla kuitenkin voisi olla – etenkin jos itse teet töitä haluamasi eteen! Yhteinen onni.

Muistattekos, että ennenhän oli ihan normaalia laittaa lehteen kutsuun merkkipäivämuistamiseen liittyvä tili. Jostain syystä ihmiset eivät vieläkään osaa ajatella nettiä ja sosiaalista mediaa painettua lehteä vastaavana mediana. Ajat muuttuu ja välineet. Jutut pysyy samoina! Tottakai lähestyvät vaalit ovat yksi asia jotka joitakuita kaihersi – mihin rahat menee? Vaikka politiikan teko on minulle sydäntä lähellä – ei tulisi mielenkään laittaa senttiäkään vaalikampanjaan lahjarahoistani. Täysin outo ajatuskin. Vaalit menee omalla painollaan, somessaaktiivisuusranneke ja muualla touhuillen. Reissu tehdään perheen kera synttärimuistamisten turvin.

Yhteenveto

Koska kiitokset on jo esitetty, tahtoisin lopuksi kannustaa kaikkia sanomaan unelmat ääneen ja tikkua ristiin niiden eteen. Nosta asiat esiin, nosta ittes esiin. Sydämellisiä ihmisiä on ympärillämme ja se saa minut joka hetki herkistymään ja toivomaan, että kun te vuorostanne kaipaatte apua, uskallatte sitä myös pyytää. Aina ei ole todellakaan ollut helppoa, mutta verkostot ovat yrittäjän paras sosiaaliturva. Win-win. Yhdessä!

Alla vielä vähän kuvia juhlastani. Lisää tulossa myöhemmin!

Ainiin, aktiivisuusmittariinkin tuli ennätykset päivän aikana – kannattaa siis juhlia! 😉

Vielä kerran – kiitos kaikille merkkipäivääni muistaneille! Kyllä ihmisen on hyvä juhlia hyvässä seurassa aina aika ajoin. Sitä jaksaa taas hymyssä suin yrittää =)

<3

 

Jaa kaverille kans!

Vastaa